Wat doen wij? 

Aanleg en renovatie

De Zwembadman is ervaren in het aanleggen van bouwkundige zwembaden. Hierbij kan de klant zelf aangeven welke afmeting hij wenst. De keuze van de trap op de korte zijde, lange zijde of in de hoek. Verder bepaalt de klant zelf de kleur van de folie als ook het waterniveau. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos en het zwembad wordt geheel naar wens van de klant gerealiseerd. 

Tevens vinden we het belangrijk dat het zwembad waar u voor kiest een verlengde is van uw huis en past bij de uitstraling van uw tuin. 

Ook voor het renoveren van uw bestaande zwembad bent u bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat het zwembad weer in perfecte staat is, zodat uw zwemplezier voor jaren gegarandeerd is. 

Het bouwen van het zwembad wordt van A tot Z door ons uitgevoerd, waardoor u één aanspreekpunt heeft gedurende het gehele project. 


Onderhoud

Het is belangrijk om uw zwembad goed te onderhouden. Dit verlengt de levensduur van zowel het zwembad als de techniek.

 De zwembadman staat graag voor u klaar om uw zwembad op het voorjaar zomerklaar te maken en het weer winterklaar te maken in het najaar. Voor de zomerperiode hebben wij diverse producten in huis om uw zwembad en zwembadwater in optimale staat te houden. Zie hiervoor ons assortiment.